Insolvență

Procedura insolvenței, aplicabilitate și părți implicate

General vorbind, insolvența este situația în care o companie se află în postura de a nu-și mai plăti datoriile. Conform legislației în vigoare, Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, conține prevederi cu referire la lichidarea și radierea societăților comerciale, iar Legea nr. 85/2006, Legea nr. 85/2015 și O.U.G. nr. 22/2018, reglementează procedurile de insolvență și pre-insolvență – servicii care, accesate la timp, pot redresa situațiile anevoioase.

Secretariat Eurom

Pre-insolvența

Serviciile de pre-insolventa cuprind actiuni necesare urmarind redresarea afacerii, iar grupul Eurom va ofera prin mandat ad-hoc, diferite opțiuni de administrare, in funcție de situație, conform legii 381/2009. Concordatul preventiv, potrivit dicționarului juridic, este un contract incheiat intre debitor, pe de-o parte, si creditorii care detin cel putin 2 treimi din valoarea creantelor acceptate si necontestate, pe de alta parte, prin care debitorul propune un plan de redresare a intreprinderii sale si de acoperire a creanțelor acestor creditori impotriva sa, iar creditorii accepta sa sprijine eforturile debitorului de depasire a dificultatii in care se afla intreprinderea debitorului. sursa: drept online.

Insolvența

Odată ce v-ați dat seama că vă aflați la marginea insolvabilității, este important să solicitați imediat consultanță profesională independentă. Întrucât suntem o firmă a practicanților de insolvență licențiată, suntem în măsură să vă oferim o gamă completă de diferite opțiuni disponibile, care pot include atât procese insolvente formale, cât și informale.

Eurom vă va asigura că ne ocupăm de circumstanțele dumneavoastră personale și de a minimiza orice pierdere a afacerii înainte. Este esențial să căutați consultanță profesională în cunoașterea faptului că sunteți în stare de insolvabilitate, deoarece riscurile de tranzacționare continuă pot conduce la reclamații „vătămate” împotriva dvs. personal și este foarte important ca Eurom să vă dea sfaturile profesionale pentru a vă orienta în direcția corectă.

Close Menu