Despre Eurom Holding

Aducem plus valoare afacerii tale

Grupul de firme Eurom, vine în întampinarea oamenilor de afaceri și a intreprinderilor de toate marimile, oferind un suport considerabil în toate sferele de activitate.

Contracte comerciale încheiate avantajos, analiza si remedierea situațiilor financiare într-un timp scurt, evitarea unor eventuale probleme comerciale, întelegerea corectș a noutăților legislative, depind de alegerea dumneavoastră, decizie pe care noi o considerăm esențială în afaceri.

Soluțiile oferite sunt variate, cuprinzătoare, pentru o piață complexă, în continuă schimbare. Serviciile noastre cuprind consultantă juridică și fiscală in funcție de modelul de afacere al companiei,  servicii de contabilitate si expertiză contabilă, audit, evaluări, lichidări voluntare, precum si operațiunile auxiliare, reactionând rapid și constiincios sarcinilor, astfel încât sa facilităm clienților atingerea scopurilor comerciale cu un consum minim de bani si energie.

Grupul nostru de specialiști are abilitatea de a oferi servicii personalizate in funcție de nevoile clientului, preluând sarcinile operative și economisind timp prețios pentru companii. În acest sens, colaborăm cu experți contabili, avocați, notari, experți judiciari, ingineri cadastrali, executori judecătorești, evaluatori și auditori atestați și lichidatori judiciari. Fiecare client caștigat devine, in timp, un partener prețios intr-o echipa sustenabilă formata di colaboratori și parteneri.

O altă abilitate se conturează prin altruismul de a identifica oportunitățile de afaceri alături de colaboratorii noștri prin servicii încrucișate, iar pe această cale acționăm intr-un mediu permisiv și inteligent de recomandări între  partenerii Eurom având modele de afacere complementare.

Împreună cu avocații noștri colaboratori, suntem în masură să oferim soluții pentru litigii comerciale, de arbitraj, litigii fiscale, a contenciosului administrativ, a recuperărilor de creanțe, reorganizare juridică și falimente, cât și soluții de drept real (revendicări, executări silite), și, în mod excețional, în cauze penale provenite din diferite medii comerciale. De asemenea,  oferim consiliere și reprezentare în litigii de muncă, uneori delicate, fiind nevoie de multă atenție și desăvârșire.

Eurom Holding oferă servicii de consultanță pe intreg teritoriul României cât si companiilor străine care activează în colaborare cu capitalul românesc, precum și tuturor antreprenorilor, indiferent de modelul de afacere adoptat.

Close Menu